Kontakta Oss

När du vill täta din skorsten eller rökkanal.

Glidgjuta rökkanalen eller installera rökrör i rökkanalen.

Kontakta Oss

När du vill täta din skorsten eller rökkanal.

Glidgjuta rökkanalen eller installera rökrör i rökkanalen.

Renovering och tätning av skorsten

Är din skorsten i behov av en renovering? Då ska du vända dig till oss på Sotningstjänst & Kamingruppen. Vi hjälper dig renovera skorsten i Stockholm. Renovering och skorstenstätning ser till att rökgaser och gifter evakueras ur skorstenen på ett säkert sätt, samtidigt som värmen i skorstenen hålls på lagom nivå. En renovering säkerställer även att din skorsten står emot dagliga påfrestningar som regn, snö och kyla. En skorsten som är i gott skick står även emot en skorstensbrand en längre tid.
Genom lång erfarenhet och ett gediget intresse kan vi erbjuda bästa möjliga service för dig.

Vi lämnar alltid 10 års garanti på våra tjänster. De produkter vi använder oss av vid tätning av skorsten och rökkanal är Schiedel och Nordiska Skorstensprodukter. Dessa håller hög kvalité som gör att arbetet kommer hålla länge. Tack vare vårt nära samarbete med dessa producenter får du alltid skorstenstätning till rätt pris när du vänder dig till oss.

Dags för skorstensrenovering?

Om du har en otät skorsten eller inte, är inget du kan kontrollera själv. Därför är det viktigt att du tar in personal för kontroll av skorstenen med jämna mellanrum. Vi ser gärna över din skorsten och renoverar vid behov med typgodkända Schädlermetoden eller genom syrafasta flexibla insatsrör. Skulle skorstenen behöva muras om står vi självklart till tjänst med även detta.

Våra tjänster

Oavsett vilka tjänster eller produkter du behöver till din skorsten är vi en samarbetspartner att lita på. Utöver tätning och renovering av skorstenar så tillhandahåller vi även andra tjänster. En av dessa är lokalisering och kartläggning av rökkanaler, något som kommer väl till hands när du ska installera kamin eller ugn. Vi kan även hjälpa er med lokalisering av lediga kanaler genom laserinstrument samt filmning av av rökkanaler/ventilationskanaler.

Vill du anlita oss att renovera er skorsten/rökkanal eller har du frågor kring tjänster eller produkter? Tveka inte att höra av dig så hjälper vår erfarna personal dig. Välkommen till oss på Sotningstjänst & Kamingruppen!

Vi samarbetar med Svenska Skorstenar AB vid alla typer av skorstensrenoveringar.


    Bilden ovan visar en rökkanal 
       före renovering.


   Bilden ovan visar rökanalen efter renovering, 
   kanalen glidgjöts med Schädlermetoden.

Våra Telefontider

Måndag-Torsdag: 07.00-18.00
Fredag: 07.00-16.00

Ring oss: 08-51 51 45 45

Kontakta Oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon*

Område

Meddelande