PASSA PÅ!
Beställ Morsös braskaminer före deras prishöjning som gäller från 1/2-21

Braskaminer

Funderar du på att köpa en braskamin i Stockholm? På Kamingruppen har vi ett stort utbud i modern och tidlös design från Danska Morsö. Sortimentet är anpassat efter den svenska marknaden med braskaminer från världsledande Morsö gällande gjutjärnskaminer med 10 års garanti. Dansk design när den är som bäst.
Du hittar garanterat en som passar i just ditt hem.

Våra kaminer

Vi är medvetna om att efterfrågan på braskaminer är hög. Därför har vi valt att ha ett brett utbud som täcker kundernas önskemål. Majoriteten av braskaminerna du hittar hos oss är försedda med stora glasytor som gör insynen och mysfaktorn optimal. Alla håller självklart en hög nivå när det kommer till värmeverkningsgrad. För dig som tänker på miljön kan vi även berätta att våra kaminer är Svanenmärkta.

Stora kakelkaminer, täljstenskaminer, gjutjärnskaminer och pelletskaminer har vi i mängder. Vi arbetar endast med leverantörer vars braskaminer håller högsta kvalitet med fokus på säkerhet. Några av de märken vi erbjuder är Morsö, Scandinavisk Spismiljö, Dovre och Danska Rais. Våra modulskorstenar kommer från Schiedel, Europas ledande skorstenstillverkare. 

Att köpa en braskamin är en investering för många år framöver. Även om de flesta vill hålla sig inom rimliga ramar vad gäller pris blir hållbarhet en naturlig faktor. De goda nyheterna är att du kan komma undan med en jämförelsevis billig braskamin i god standard. Besök gärna vår butik i Stockholm för att spana in våra braskaminer och priser med egna ögon. Det går lika bra att beställa online och få allt levererat till din dörr. Behöver du hjälp att installera din nya braskamin står vi självklart till tjänst.

 

Höj värdet på bostaden - med upp till 10%

Utöver sänkt uppvärmningskostnad ger kaminer en härlig känsla i hemmet. Tänk att kura upp dig med en god bok framför levande värme nästa vinter. När du en dag ska sälja huset ger kaminen mervärde. Faktum är att braskaminer höjer värdet på din bostad med upp till 10 %. Med tanke på hur bostadsmarknaden ser ut idag passar inget bättre än en värmekälla som både ger dig nytta och nöje så länge du bor i huset och dessutom gör det mer attraktivt när du säljer det. 

Har du frågor eller funderingar kring våra produkter? Du är varmt välkommen att kontakta oss på telefon. Vi gör ditt val enklare!

 

I filmen ”Installera eldstad” nedan får du tips och råd som kan hjälpa dig som ska skaffa eldstad.

 

Våra Telefontider

Måndag-torsdag 07.00-18.00
Fredag: 07.00–14.00
Lördag: 10.00–14.00
Söndag: Stängt

Ring oss: 08-51 51 45 45
E-post: kontakt@kamingruppen.se

Kontakta Oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon*

Företag

Meddelande