Braskaminer Attityd

Braskaminer från Attityd kombinerar stram och sober design med fantastisk funktion och modernitet. Med sin stilrena utformning passar Attityd dig som är ute efter allt annat än en gammaldags vedspis. Du kommer aldrig ångra att du tog in en av de här underbara värmekällorna i ditt hem. De är en verklig tillgång både till vardags och när du bjuder in vänner och familj. 

Attityd 300 har ordentliga glasytor åt tre håll och dubbla sidoglas för att tillämpa den senaste förbränningstekniken. Konvektionskaminer som den här har en inre ugn och ett yttre skal. Från undersidan pressas kall luft in, värms upp och förs ut i rummet igen för att sprida värme. Det skapar jämn och bekväm temperatur i rummet och ger bättre luftcirkulation. Att skalet håller sig relativt svalt innebär att kaminen kan ställas närmare brännbara material utan att de tar skada eller skapar brandfara. Genom den speciella konstruktionen tvättas glasen med luft och hålls rena från sot. 

Med sina utsökta detaljer i borstat aluminium är Attityd 350 en otroligt elegant modell. Glaset kan anpassas efter tycke och smak enligt ett flertal varianter. Även den här kaminen använder konvektionsvärme och rengör sig själv från sot. 

För det otränade ögat kan funktion, utförande och inte minst prisklass vara svårt att jämföra mellan varje enskild modell. Självklart hjälper vi dig som är osäker att hitta rätt kamin. Vi säljer inte enbart produkter utan erbjuder dessutom leverans och installation i Stockholm med omnejd. Läs mer om produkterna och beställ direkt i vår webbshop. Vill du hellre se kaminerna i verkligheten finns vår fysiska butik på Störtloppsvägen 12 i Hägersten. Kika gärna förbi eller kontakta oss på telefon med frågor och funderingar.