Cupola Vauni Black
Cupola Vauni Black
Cupola Vauni Black
Cupola Vauni Black
Cupola Vauni Black
Cupola Vauni Black
Cupola Vauni Black

Cupola Vauni Black

Cupola Vauni Black Mantle-Finns i sex olika Färger!

Färgval

Artikelnummer

VB00010

Lagerstatus

2-4 veckor

24 900 kr

inkl. moms

Beskrivning

Vaunis designfilosofi utgår från brukarens emotionella behov av eld. Mycket omsorg är nedlagt för att göra produkterna flexibla och attraktiva för personer med skiftande krav, smak och levnadsförhållande. Vi söker okonventionella produktionsmetoder för att kunna erbjuda unikt formgivna produkter som kommunicerar med användaren. Alla material är utvalda för att harmoniera med eldens värden och ge uttryck för estetik, kvalitet och värme. Som ett resultat härav är eldstäderna vackra, både med och utan en eld som brinner.

Unik vägghängd kamin - Vauni Cupola är en väggmonterad designad kamin som tydligt bär Vaunis identitet. Dess design karakteriseras av en klassisk form i modern tappning som ger uttryck för traditionella värden. Det kanske mest karaktäristiska särdraget är den unika profilen som kombinerat med lättviktsskalet i aluminium bildar en imponerande väggdekoration.

Mer än Skorstensfri Eld

Cupola monteras på väggen lika lätt som en platt-TV. Möjligheterna att inreda med eld blir därför i det närmaste oändliga. Likt andra Vauniprodukter är Cupola utrustad med en avancerad, justerbar etanolbrännare som medger skorstensfri, bekymmerslös eldning. Sammantaget ger Vauni Cupola mer än bara skorstensfri eld – den gör varje miljö vackrare, tänd såväl som släckt.

Vauni Cupola finns i sex olika färgkulörer, alla har samma kropp och svart mantel invändigt.

Vaunis etanolbrännare installeras regelbundet på offentliga platser som SPA-anläggningar och hotellfoajéer. Det är ett bevis på en hög professionell kvalitetsnivå vilket är ett kompromisslöst krav vid alla typer av eld installationer. Påfrestningar såsom temperaturväxlingar och drag ställer höga krav på konstruktion och material. Vaunis brännare är certifierade enligt högsta europeiska standard och är ett tryggt och säkert val.

Unika Egenskaper:

- Världens enda hemisfäriskt formade bioetanoleldstad

– Inget behov av skorsten eller installation, justerbar låga med designverktyg

– Lika lätt att montera som en platt-TV, kan fästas på alla väggar om rätt beslag används

– Tillgänglig i flera färger

– Brännare med absorberande funktion för oöverträffad säkerhet

– Vacker form tänd såväl som släckt

Tre enkla steg vid användning

En etanolbrännare från Vauni är robust med enkel, rejäl mekanik som aldrig kan gå sönder. Användningen är betydligt enklare och bekvämare jämfört med att elda med ved.

1. Fyll på flytande spisbränsle (etanol) rakt ner i öppningen när etanolbrännaren är sval och släckt. Om den precis brunnit ut, vänta ca 15 minuter innan ny påfyllnad.

2. Tänd med vanlig braständare.

3. Reglera lågstorlek och värme med den medföljande reglerstaven. Släck vid behov.

Tips! Klicka på produktbladet för att se bruksanvisningen m.m.

Egenskaper

Specifikationer

Bredd

810 mm

Djup

350 mm

Vikt

27 kg

Värmeffekt

2 kW

Värmer upp

20 m2

Bränslevolym

2 liter

Brinntid

Minst 5 h

Tillverkare

Namn

Vauni