Insatsrör

Vi lagar/renoverar din skorsten med flexibla insatsrör. Denna metod lämpar sig för att strypa arean och förhindra kondensbildning i rökkanalen vid till exempel pellets- och oljeeldning. Även i en kanal med långa sidodragningar passar den här tekniken. För att vi ska kunna utföra installationen krävs en skorsten utan större sprickor och andra skador som kan inverka på stabiliteten.

När vi installerat insatsrör till din skorsten klarar den hårda påfrestningar som kyla, snö och regn. Skorstenen ska även klara eventuell skorstensbrand från eldstäder och spisfläktar i köket. Kontrollera din skorsten med jämna mellanrum för att känna till dess status. På så sätt kan du åtgärda otäta rökkanaler på en gång, innan de orsakar problem.

Vi på Kamingruppen är måna om goda kundrelationer. Hos oss ska du aldrig betala ett högre pris än nödvändigt för insatsrör i skorsten. Därför hjälper vi dig ansöka om ROT-avdraget. Kontakta oss på telefon eller genom kontaktformuläret nedan för en kostnadsfri offert.

Vi samarbetar med Svenska Skorstenar AB vid alla typer av skorstensrenoveringar.

       Renovering av rökkanal med syrafast
       böjligt insatsrör.

Våra Telefontider

Måndag-Torsdag: 07.00-18.00
Fredag: 07.00-16.00

Kontakta Oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon*

Område

Meddelande