Morsö Balcone Grill
Morsö Balcone Grill
Morsö Balcone Grill
Morsö Balcone Grill
Morsö Balcone Grill

Morsö Balcone Grill

Morsö Balcone

Artikelnummer

Morsö Balcone Grill

Lagerstatus

1-2 veckor

4 495 kr

inkl. moms

Beskrivning

En tillgång för stadsmänniskan och fritiden. Möjligheten till delad matupplevelserna finns i överflöd i Morsös Outdoor sortiment. Nu även en elektrisk grill som gör att många lägenhetsboende med balkong kan laga mat utomhus. Balcone är praktisk att användas på områden med begränsad yta.

Fler och fler människor bor i flerbostadshus och vi ser att balkonger växer upp överallt i stadsbilden. Även om du bor i staden vill du ha närheten till naturen, och utomhus kommer en naturlig samhörigheten kring grillupplevelsen

Men att grilla med sk. öppen låga är ofta förbjudet på balkongen och skulle även ta för stor yta i anspråk av den oftast knappa utomhusytan. Med Morsö Balcone var ambitionen att utveckla en grill så att alla kunde njuta av det speciella samhörighet som uppstår när man grillar. Genom att använda el i stället för kol eller gas och genom att optimera produktens form för den specifika miljön har vi utvecklat en grill som uppfyller just denna ambition. Med designen har en balans skapats mellan en modern produkt för en modern livsstil och den äkthet och ärlighet som vi associerar med Morsö, samt med grillning.

Morsös nya grill är utformad för att hänga på ett räcke eller stå på ett bord. Balcone behöver bara tillgången till ett eluttag. Det är inte bara sättet att använda grillen som är revolutionerande utan också dess storlek. Med sin bredd på 45 centimeter och ett djup på 27 hänger den perfekt på räcket och i en höjd som samtidigt gör den enkel att använda.

Balcone väger bara 8,6 kilo, vilket gör det perfekt att ta med på helgresor och semestrar. När den dagliga bostaden byts ut mot turer i friska luften med husvagnen bilen, båten eller till kolonistugan, är den också den ultimata grillen, eftersom den är lätt att bära, enkel att hänga eller placera och förbereda för middagar, sammankomster och för en stund av skön naturupplevelse.

Förutom den nämnda kraftkällan och storleken är Balcone utrustad med samma gjutjärnsgaller som Morsös övriga sortiment. Ett galler som ger den bästa grunden för matlagning, oavsett om rätten består av kött, fisk eller grönsaker, eftersom gjutjärn leder och fördelar värmen jämnt och långsamt. Dessutom kan gjutjärn uppnå mycket höga temperaturer, vilket är viktigt för korrekt kött tillagning.

Balcone är tillverkat av slitstarka och solida material, eftersom det är tänkt att vara centrum för familjen, paret eller singeln året runt.

Köp till Morsös överdragsskydd i vattentät polyester som skyddar från vind och väder.

Tillverkare

Namn

Morsö

Alternativ