Kontakta OssFör Offert

 

Kontakta OssFör Offert

MURNINGSARBETEN

Våra murare slutför arbetet i tid och åstadkommer ett fantastiskt slutresultat. Kamingruppen rycker ut till dig i Stockholm för uppmurning av bland annat skorstenar. Våra murare har gedigen erfarenhet och är stolta över sitt fina hantverk. När vi först kommer hem till dig analyserar vi projektet och funderar på vilka material och tekniker som passar bäst. Naturligtvis går arbetet effektivt och noggrant till med hänsyn till att vi tar plats i ditt hem. 

 

Klassiska eldstäder och tillhörande skorstenar är vackra ting och ska hanteras med respekt, därför gillar vi att utföra skorstensrenovering. När vi stöter på gamla murningar blir kunskaperna om hantverkets historia värdefullt. I många fall är lösningen på en dålig skorsten helt enkelt att mura upp en ny skorsten. Uppmurning av öppna spisar, brandmurar och att bygga på nya och gamla kakelugnar är bara ett axplock av olika uppdrag vi ser mycket av. Vi putsar även väggar, spisar och utför andra arbeten som har med murning att göra.

 

Att mura en skorsten ökar inte bara värdet på ditt hus, men även din livskvalitet. Barnen älskar att grilla mashmallows och för vuxna är det underbart att kura upp intill en varm brasa på kvällskvisten. Kontakta oss för offert och förslag om kostnad.

 

      

En skorsten som var i dåligt skick ovan yttertak plockades ner & sattes om.

     

Efter omsättningen så kommer denna skorsten hålla i många år framöver.

En skorsten före putsning samt skorstenstätning.

Stor skillnad efter putsning av den gamla skorstenen.

Vi utför uppmurningar av öppnaspisar, spiskåper m.m. Kakelugnamakeri av gamla & nya kakelugnar, demonteringar av gamla kakelugnar.

Ommurningar av skorstenar samt uppmurning av nya skorstenar.

Putsning av spisar, väggar m.m.
Byggnation av brandväggar bakom eldstäder.

Kontakta oss för offert.

Kontakta Oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon*

Område

Meddelande