Mystic Steamfire DFM
Mystic Steamfire DFM
Mystic Steamfire DFM
Mystic Steamfire DFM
Mystic Steamfire DFM
Mystic Steamfire DFM
Mystic Steamfire DFM

Mystic Steamfire DFM

Mystic Steamfire DFM

Storlek

Artikelnummer

Mystic Steamfire DFM

Lagerstatus

Beställningsvara

29 495 kr

inkl. moms

Beskrivning

Effekten av eldsflammor skapas med ett avancerat tekniskt system som avger vattenånga – dvs. små vattendroppar som bildar en kontrollerad dimma, som är otroligt lika eldslågor. Dimman är upplyst med LED-ljus, vilket ger en fantastisk eldeffekt.

En vatteneldstad installeras vart som helst där du vill ha en exklusiv illusion av eld. Den kan tillverkas i många storlekar, från en halv meter till över två meter. Möjligheterna är många och vi hjälper dig att skapa det du önskar, från idé till färdig eldstad.

Barn- och miljövänlig

Flammorna i en vatteneldstad är helt ofarliga, de består av vattenånga som inte är varm och kan inte skada barn eller husdjur. Eldstaden drivs på vatten från en tank med många timmars kapacitet och avger inte bara den mysiga illusionen av eld, den är även miljövänlig och bidrar till att förbättra vår inomhusmiljö. På vintern kan den torra inomhusluften orsaka både hudbesvär och sprickor i träarbeten inomhus. Mystic Steamfire bidrar till ett bättre inomhusklimat med högre luftfuktighet i och med den ånga som eldstaden avger.

Mystic SteamFire

Fyll på med vatten och tryck på start. Ingen eld, men ändå varmt och mysigt. Med vattenånga och LED-lampor ger Mystic SteamFire, från DesignFire, dig den mest realistiska illusionen av riktiga lågor på marknaden.

Ekonomi

Låt det “brinna” i timmar, med bara användning av vatten och lite elektricitet, är det den mest ekonomisk lösning, vi har idag. Smart för alla som vill ha mys och en varm atmosfär. Ett avancerat tekniskt system skapar en dimma av mikroskopiskt små vattendroppar, som via LED-belysning ger illusionen av riktiga eldlågor.

Rent praktiskt

Mystic Steamfire kan byggas in där du vill ha en illusion av en brinnande eldstad och finns i storlekar mellan 500-3500 mm. “Flammor” vid rumstemperatur är säkra och vattenånga bidrar till ett bättre inomhusklimat på vintern, när luften är för torr. – Styres via fjärrkontroll och display – Lätt att använda med SHS (Smart Home System) – Automatisk vattenpåfyllning från tanken eller vattenledningen – 100% barnsäker – 100% brandsäker – För privat och offentlig miljö

Mystic Steamfire DFM