Köp Din Brandvarnare Av Oss!

ICAS IOR-SLi, Optisk brandvarnare med 10-års batteri för en säkrare drift. Samma fäste som till den tidigare joniska brandvarnaren från ICAS. ICAS Brandvarnare har vi alltid på lager för omgående leverans.

Kamingruppens Webbshop

Dags att köpa kamin? Hos oss finner du ett bra och prisvärt utbud av braskaminer till försäljning av högsta kvalitet.
Vi har fokuserat på eldstäder som håller högsta kvalitet samt standard. Vårt sortiment innefattar några av Europas ledande leverantörer av brasvärme. Du hittar därför kända märken som danska Rais, Charnwood , Dovre, Westbo, Morsö. Alla våra produkter går att beställa smidigt i braskaminbutiken här på hemsidan.
Hos oss köper du enkelt Icas optiska brandvarnare av högsta kvalitet med upp
till 10 års batteritid.

Problem med tjära i öppna spisen, vedspisen och skorstenen?

Hos oss köper du Skorstensrensaren även kallad skorstensrens som ser till att det blir en katalytisk process som minskar mängden tjära i skorstenen.

Besök Vår Nya Webshop

Besök vår nya webshop. Här köper du enkelt braskaminer, skorstenar samt Icas brandvarnare. Du hittar även skorstensrensaren, produkten för att minska tjära samt sot i din skorsten. Nya produkter tillkommer ständigt i butiken.

Se Över Ditt Brandskydd

Kontrollera Dina Brandvarnare!

Varje dygn drabbas 63 bostäder av brand i Sverige

Din brandvarnare är en billig livförsäkring.
Brandvarnaren är en billig livförsäkring. Så kom ihåg att också utrusta fritidshus, husvagn, båt eller andra platser där du sover med brandvarnare.
Tänk på att även bränder ibland börjar på vindar som vi ej har uppsikt över på samma sätt som där vi vistas. Utrusta även din vind samt källare med en brandvarnare!Brandvarnare ska följa standarden SS-EN 14604.

Urval Av Våra Braskaminer

Dovres braskaminer tillverkas av gjutjärn för bästa hållbarhet. Deras fokus är klassiska gjutjärnskaminer med vackra detaljer och stora glas.

Byggd för de nordiska vintrarna

Dovre, klassiska och nyskapande modeller med renbrinnande förbränningsteknik av högsta kvalitet.
AJ Well & Sons Ltd – Storbrittanniens äldsta familjeägda tillverkare av braskaminer – har dedikerat de senaste 50 åren till utveckling, design och tillverkning av Charnwood vedeldade kaminer. De byggs i familjens fabrik på Isle of Wight och är resultatet av högteknologisk precision, hållbar design och skickligt hantverk.När Andreas Christensen grundande Morsø Jernstøberi 1853 producerades företaget allt från ladugårdsfönster och gravkors till redskap för grytor, kastruller och pannor. Det var först på 1950-talet som braskaminer kom in i bilden. Genom innovation, design, kvalitet och gott hantverk har Morsø idag lyckats skapa ett ikoniskt varumärke som blivit känt och fått erkännande över hela världen.