Dovre 760 Wd

Dovre 760 WD har en mycket hög värmeeffekt på upp till 11 kW! Sidodörr på höger sida för enklare vedinläggning; vilket kan behövas då Dovre 760 WS tar hela 60 cm vedlängd.

 

Passa På Just Nu! 1-2 veckors leveranstid.

Kaminer från Dovre

Kalla vintrar i norr var grogrunden för Dovre kaminer. Numera sker tillverkningen i Belgien, men utformningen präglas av nordlig tradition. Kaminer från Dovre ger behaglig temperatur, hög effektivitet och bästa möjliga förbränning. Utöver den otroliga funktionen är kaminen en underbar möbel som sätter inbjudande och hemtrevlig ton på varje rum. Vackert välvd glaslucka och mönstrade sidor på Dovre 425 CB och 250 sätter anrik karaktär på den moderna tekniken. Designen på Dovre 40CB med motiv hämtade ur sagan om de tre bockarna Bruse ger braskaminen personlighet. Utformning från Dovre är genomgående stilren och tidlös. Därför passar kaminerna lika bra i en traditionell sommarstuga som i en minimalistiskt inredd permanentbostad.

Modellerna är många, några av de mest omtyckta är Dovre 2000, 250, 40 cb och 425. Vi erbjuder ett flertal färger och olika tillbehör från tillverkaren. Vi bidrar gärna med hjälp och tips kring installationen och hur du eldar rätt. Köp direkt på webben eller besök vår butik.