Filmning av rökkanaler & ventilationskanaler

Vi filmar era ventilationkanaler eller rökkanaler med den senaste utrustningen, vi kan även lokalisera eventuella stopp genom betong som är upp till 1 meter tjock.

Filmning av rökkanaler & ventilationskanaler

Vi filmar era ventilationkanaler eller rökkanaler med den senaste utrustningen, vi kan även lokalisera eventuella stopp genom betong som är upp till 1 meter tjock.

Vi utför filmning av rökkanaler samt ventilationskanaler när du vill veta vilket skick dessa är i.Vid filmning tar man dessutom reda på var problemen finns samt på vilken höjd eller längd dessa är på. Kvalitén på filmningen är hög då kameran är utrustad med lampor samt färgfilm samt att kamerahuvudet är vridbart 180 grader. Vi har utrustning för att filma både lodräta samt vågräta kanaler i upp till 30 meter.
Vid avslutat arbete skickas filmningen på usb sticka till kund.

Våra skorstenskameror är utrustade med inspelningsfunktion samt färgkamera.

Kontakta oss för pris.

Vi har även tillgång till värmekameror om du känner dig osäker på om tex din skorsten/rökkanal blir för varm mot intilliggande brännbara byggnadsdelar. Vi filmar, fotar & dokumenterar detta åt dig.

 

 

Fråga oss om pris för detta.

 

 

 

 

 

Inspektera era kanaler – en bra kontroll när du vill veta var tex stopp eller dålig ventilation beror på.

Våra kameror har HD-kvalité med en bild som är superskarp givetvis i färg samt ställbar zoom få bästa skärpa på både långt och kort avstånd. Kamerorna är idealiska inspektionskameror för att inspektera ventilationsrör, avloppsrör, skorstenar och alla olika typerav rör mm. Kamerorna sitter på böjliga vajrar som går att skjuta ut både lodrätt & vågrätt i upp till ca 30 meter.

Lokaliserings instrument med laser för möjliga stopp eller håltagningar med mer kan göras utan problem med mycket precis exakthet.Bilden visar en trasig ingjuten ventilationskanal som lokaliserades för uppbilning samt byte till ny fungerande ventilationskanal.

Våra Telefontider

Måndag-Torsdag: 07.00-16.00
Fredag: 07.00-16.00

Ring oss: 08-51 51 45 45

Kontakta Oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon*

Område

Meddelande