Insatskassetter

Uppdatera din befintliga öppnaspis & gör den till en  betydligt effektivare värmekälla. Vi har kassetter för alla öppnaspisar.

Insatskassetter

Uppdatera din befintliga öppnaspis & gör den till en  betydligt effektivare värmekälla. Vi har kassetter för alla öppnaspisar.

Insatskamin och insatskassetter

För många är en eldstad bland det bästa tänkbara i ett hem. Under vinterns kalla dagar och nätter blir maximal uppvärmning centralt för oss nordbor. Många skakar då på huvudet när vi nämner insatskassetter. Det är sant att gamla tiders modeller faktiskt sög ut mer värme än de genererade i hemmet. Tekniken har raffinerats och vinden har vänt. Nya insatskassetter leder till effektiv uppvärmning, förhöjd säkerhet och en mer miljövänlig eldstad. Värmen släpps ut jämnare och den behagliga temperaturen håller i sig längre. Därmed minskar din uppvärmningskostnad och energiförbrukning i det långa loppet. Det gynnar alltså både dig och miljön att skaffa en ny insatskassett eller insatskamin till din öppna spis. Efter en enkel montering går det att tända och nå full effekt på endast några minuter. 

Vilken insatskassett ska du välja?

När du bygger en ny eldstad är kassetter värda att överväga, men de passar även för äldre öppna spisar. Oavsett vilken eldstad du har hemma hittar du enkelt en passande kassett hos oss. På Kamingruppen tillhandahåller vi ett stort utbud till bra priser. Våra produkter håller högsta kvalitet och du kan känna dig trygg när du väljer att handla från oss.

Det kan kännas svårt att hitta rätt insatskassett i vårt stora sortiment. Därför har vi försökt göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt produkt utifrån dina förutsättningar. Nedan finner du utförlig information om var och en av de olika insatskassetterna. På så vis hittar du smidigt det du behöver, oavsett om du har öppen spis stående i ett hörn eller intill en rak vägg.

Har du frågor kring våra kassetter och kaminer, eller har du svårt att välja? Vi vill göra dig så nöjd som möjligt, då är A och O att tillgodose dina behov vad gäller mått, design och funktion. Kontakta oss för professionell hjälp och vägledning. Vår personal sitter på gedigen erfarenhet och kompetens kring våra produkter. På Kamingruppen ser vi till att ta hand om våra kunder. Köp våra insatskassetter i onlineshoppen eller i den fysiska butiken i Stockholm.