Sotning av restaurangkök

Kontakta oss för offert när ni vill byta sotare.

Sotning av restaurangkök

Kontakta oss för offert när ni vill byta sotare.

Sotning och rengöring av imkanaler i restaurangkök 

Alla som arbetar i ett restaurangkök vet hur viktigt det är med fungerande ventilation. Ett annat välkänt faktum är att kök där mycket mat lagas innebär större brandrisk. Därför är sotning och rengöring av ventilation i restaurang av yttersta vikt. Utöver säkerhetsaspekten ger en bekvämare arbetsmiljö glada och effektiva anställda. Kommunen bestämmer hur ofta sotaren ska komma på besök, känner du att det behövs oftare är det bara bra för ditt ventilationssystem.

Kamingruppen i Stockholm har behöriga sotare med kompetens att utföra den här sortens arbeten med strålande slutresultat. Farliga kemikalier är inte vår melodi, vi förstår att det inte är lämpligt i ett utrymme där mat lagas. Istället arbetar vi med högtrycksspoling/ånga och använder endast miljövänliga avfettningsmedel.

Vi riktar oss till större restauranger i Stockholm som föredrar att deras sotning utförs på kvällar, nätter eller helger då det påverkar verksamheten i minsta möjliga utsträckning. Vårt säte finns i Hägersten, därför fokuserar vi på arbeten i Enskede, Älvsjö, Örby, Skärholmen och resten av södra Stockholm.

Sedan 2004 kan du som fastighetsägare välja sotare själv (byta till annan behörig aktör) blanketten för det finner du här. Eftersom det alltid sker genom brandförsvaret hjälper vi dig med bytet. Är du intresserad och vill veta mer om våra tjänster och priser? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Istället för att spola kanalerna med vatten kan vi även erbjuda att ånga bort smuts samt fett i imkanalerna.
Ett mycket miljövänligt samt effektivt sätt att få kanalerna rena i hela sin längd.