Kontakta Oss

Din ventilation är viktig!
En väl fungerande ventiltion får oss friskare samt att våra hem mår bra. Du sparar även energi med ett välskött ventilationssystem.

Kontakta Oss

Din ventilation är viktig!
En väl fungerande ventiltion får oss friskare samt att våra hem mår bra. Du sparar även energi med ett välskött ventilationssystem.

Ventilationsrensning av er bostad!

 

Sotningstjänst & Kamingruppen STHLM AB arbetar i Stockholm med omnejd med att rengöra ventilationssystem
i småhus och flerbostadshus.

Ventilationsrengöring i Stockholm

Ventilationen ser till att vi har en god inomhusmiljö. Att hålla rent är viktigt för att hemmet ska må bra, men även för att vi som bor där ska hålla oss friska. Vid bristfälligt underhåll kan mögel och fuktskador uppstå i snabb takt. Då ökar risken för huvudvärk, allergi och astma. Många skjuter upp rengöring av ventilationen och rationaliserar med att "det fungerar ju nu". Men smutsiga luftsystem leder inte bara till en allt otrevligare miljö i bostaden, utan dessutom till förhöjd energiförbrukning och slitage på delarna. Ventilationsrengöring är en investering i ditt hem, din hälsa och du minskar samtidigt energikostnaderna långsiktigt. Vänd dig till oss på Kamingruppen när du är ute efter rengöring av ventilation i Stockholm till ett bra pris.

I fastigheter med fläktstyrd frånluft är mörkertalet oerhört stort där man aldrig rensat sin ventilation. Vi ser detta nästan varje dag då vi kommer ut till fastighetsägare som inte tänkt på detta där ventilationen från tex bad samt wc är näst intill obefintlig.
Du kan enkelt kontrollera detta genom att ta ner din ventil i tex badrummet & lysa in med en ficklampa för att se hur försmutsad din ventilation är.

Ett bra riktmärke för en god ventilation är att rensa systemet vart 3 - 6:e år.

Vi har fasta priser & hjälper dig nyttja ROT avdraget för en sådan ventilationsrensning.

Våra Telefontider

Måndag-Torsdag: 07.00-16.00
Fredag: 07.00-16.00

Ring oss: 08-51 51 45 45

Kontakta Oss

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon*

Område

Meddelande