Filmning Av Ventilation Samt Rökkanaler

Vi filmar era ventilationkanaler eller rökkanaler med den senaste utrustningen, vi kan även lokalisera eventuella stopp genom betong som är upp till 1 meter tjock.


Kamerainspektion

Vi utför filmning av rökkanaler samt ventilationskanaler när du vill veta vilket skick dessa är i.Vid filmning tar man dessutom reda på var problemen finns samt på vilken höjd eller längd dessa är på. Kvalitén på filmningen är hög då kameran är utrustad med lampor samt färgfilm samt att kamerahuvudet är vridbart 180 grader. Vi har utrustning för att filma både lodräta samt vågräta kanaler i upp till 30 meter.
Vid avslutat arbete skickas filmningen på usb sticka till kund.
Våra skorstenskameror är utrustade med HD upplösning samt inspelningsfunktion och färgkamera.

Kontakta oss för pris.

Vi har även tillgång till värmekameror
om du känner dig osäker på om tex din skorsten/rökkanal blir för varm mot intilliggande brännbara byggnadsdelar. Vi filmar, fotar & dokumenterar detta åt dig.
Fråga oss om pris för detta.

Vi erbjuder våra sotningstjänster i hela Stockholm, då inkluderar vi kringkommunerna Tyresö, Haninge,Täby, Bromma, Hässelby, Vällingby, Sollentuna, Solna, Åkersberga, Lidingö, Huddinge och Södertälje.

Vid avslutat arbete skickas filmningen på usb sticka till kund.
Våra skorstenskameror är utrustade med HD upplösning samt inspelningsfunktion och färgkamera.

Filmning & Dokumentation

Vi kan filma och dokumentera vågräta ventilationskanaler som dom flesta inte klarar av med våra robotkameror som även kan rensa kanalerna med borstar samt tryckluft. Vi kan även desinficera ventilationskanaler. Våra robotar når upp till 40 meter i vågräta ventilationskanaler från 250 mm uppåt. Vi klarar av både cirkulära samt rektangulära kanaler.

Våra Robotar & Kameror

Vi har verktygen samt kunskapen att komma åt delar av kanaler dom flesta inte klarar av.

Robotens styrarm kan vinklas efter kanalers utformning. Utmärkt för rektangulära ventilationskanaler.


Från huvudpanelen sköts filmning, dokumentation samt styrs rensning av borstar eller tryckluft. Dokumentationen sparas och fås på USB minne.

Vi filmar samt dokumenterar vågräta ventilationskanaler där dom flesta andra verktyg ej kommer åt. Rensning med borstar samt tryckluft kan utföras samtidigt. Våra robotar arbetar på upp till 40 meters avstånd.
Borsthuvud som rensar med plasttrådar samt tryckluft, klarar av både cirkulära samt rektangulära kanaler.

VIS700 är den senaste och mest avancerade kameran från Wöhler! Kameran har HD-kvalité med en bild som är superskarp. VIS700 går även att justera fokus för att anpassa skärpan det görs med ett tryck på joysticken för att få bästa skärpa på både långt och kort håll.


Roboten rensar med borstar, samt tryckluftsrensning. Kan desinficerar kanaler samt kan även utföra  invändig coating av kanaler.

Kontakta Oss På Tel: 08-51 51 45 45

Filmning Samt Dokumentering

Filmning samt dokumentering av nybyggd ventilation.

Dokumentering av ventilationskanal efter stambyte.

Lediga kanaler för eldstad?

Vi lokaliserar dina rökkanaler samt ventilationskanaler när du vill kartlägga din skorsten.
Detta ger dig klarhet i om du kan installera och har lediga kanaler i din skorsten.

Ibland kan det vara aktuellt att lokalisera var en kanal går i sin skorsten, det kan tex handla om att man vill göra en nyinstallation av en braskamin eller att man flyttar en spisfläkt i ett ombyggt kök, och behöver en ny imkanal.
Vi lokaliserar rökkanaler, ventilationskanaler m.m med laserinstrument men även med skorstenskameror och ventilationskameror.

Kontakta oss om pris för denna tjänst.

Filmning av ventilationskanaler samt rökkanaler